Sønderklit Grundejerforening

Denne side kan du benytte, når du vil orientere dig om foreningen og dens aktiviteter. Du kan også finde nyttige oplysninger i forbindelse med din sommerhusdrift. – Herunder har du mulighed for at komme videre indenfor disse områder:

Opslagstavlen
På “Opslagstavlen” kan du finde opslag og notitser, som har aktuel værdi. – Det kan være opslag fra bestyrelse og relevante myndigheder. – Det kan også være indsendte opslag fra de enkelte grundejere, som har noget på hjertet.

Til Opslagstavlen >>

Foreningen
Her kan du finde oplysninger der vedrører grundejerforeningen “Sønderklit”. – Det kan være geografiske eller historiske, men det kan også være foreningsmæssige aktiviteter og vedtagne beslutninger.

Til Foreningen >>

Info
I “Info” er der meddelelser, som er til gavn for dig som grundejer. – Det kan være meddelelser fra myndigheder om nye tiltag. Det private erhvervsliv har også mulighed for her at kunne henvende sig til grundejerne.

Til Info >>

Links
Herunder kan du finde nyttige links til, hvad du som grundejer kan få brug for at henvende dig til. – Det kan være links til myndigheder, beredskab eller links til hjemmesider af mere forbrugermæssig karakter.

Til Links >